HELP!!!
http://bb.bbboy.net/support-viewthread?forum=1&thread=28
Powered By BbBoard - http://bb.bbboy.net

Lilac
14:35:32 Wed
Jan 30 2002
HELP!!!
Everytime I add my Background, go offline then come back it is missing and a blue background is up! This has happened about 3 times now! I go into edit template, and all of my CSS Script is gone! So then I have to go and generate another one! :ohwell::sad:

Lilac
14:37:31 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
Well nevermind now, lol the background that should be there is now there? :smash:

BbBoy
14:37:55 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
In the time it has changed, has you (or someone else) used Easy Customization? Easy Customization gets rid of your CSS info unless you check the "don't clibber" box. :smile:

If not, then I'll have a look through your log and see what's happening :smile:

Lilac
14:50:43 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
I took off the Easy Customization when I did the new theme, and I am the only one who messes with that stuff there. Unless I did something wrong?

BbBoy
15:13:13 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
Hmm,

I've just looked through your logs, and there's nothing that looks irregular. Perhaps it was a cached version of an old copy. Anyway, if it happens again, let me know right away and I'll have a look. :smile:

Lilac
17:40:32 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
Happened again! right now. but this time I checked and my CSS script is still in place.? Thanks.

BbBoy
18:05:18 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
Hmm,

Could it possibly be the image itself that's not loading sometimes? Maybe your host has occasional down times, or is cutting down oon hotlinking?

MrsBuckeye
21:47:16 Wed
Jan 30 2002
Re: HELP!!!
That has happened to me on ****** ... either AOL or our isp was having problems therefore the graphics wouldn't show up !! gggrrrrrr :sad:

Lilac
01:51:10 Thu
Jan 31 2002
Re: HELP!!!
That has got to be it, cuz since my last post here, it has been working fine! Thanks.:smile:



HELP!!!
http://bb.bbboy.net/support-viewthread?forum=1&thread=28
Powered By BbBoard - http://bb.bbboy.net