Default colors not taking on new forums and other ?s
http://bb.bbboy.net/support-viewthread?forum=1&thread=5084
Powered By BbBoard - http://bb.bbboy.net

Destroyah_Des
02:08:55 Thu
Feb 1 2007
Default colors not taking on new forums and other ?s
Des here again. Ok, I'm wondering how come on when I make a new forum under the category "Other Things" the colors and images are not my default colors for my main page. They are the colors of a board I deleted a long time ago. I took off the posticons, emotioncons and images but these still get loaded? What's going on. It's quite infuruating. Do I need to make another category and move everything to there and delete the old one? Are those colors linked to it some how.

The member count is still off even though I was told this problem would be solved when a new member joinned. This does not happen. We do not have 500+ members especially since I went through and deleted a bunch. We really only have like 5 counting our active posters.

BbAdmin
11:13:11 Fri
Feb 2 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
I will ask BbBoy to take a look at things for you Destroyah Des. It sounds like something is going on that he needs to look at. Thanks for posting about this so we could look into it. :smile:

Destroyah_Des
18:39:40 Fri
Feb 2 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Please just call me Des. Anyway, thanks. I see you guys fixed the member count. But it's still making the wrong colors appear when I add a new forum. I had one of my forums set up nice and this morning the colors had changed back. I deleted those settings months ago. I don't know why it's not taking the main colors and images I have in easy customization and edit images. Should I make a test forum just so you guys see what I'm talking about?

BbAdmin
19:49:01 Fri
Feb 2 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Ok Des it is. :wink: Have you deleted any forums recently that this might be trying to replace when you create a new one? Can you link me to a forum this is happening in? Glad the member count is fixed so let's see if we can pin down what's going on with the colors on the forums. :smile:

Destroyah_Des
21:43:02 Fri
Feb 2 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
This morning I had to fix the Science and Nature forum. I just made a few new test forums and now it seems to be fine. Funny because this always happened when I made a new forum. I hope the problem is gone for good. The colors and images should always be default for what's set on the main page.

BbAdmin
21:53:28 Fri
Feb 2 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Glad its working properly now Des. Let us know if you run into any more problems. :smile:

Destroyah_Des
17:13:25 Tue
Feb 13 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Ok I did find another problem but I didn't fix it because I wanted you to see for yourself. In my Science and Nature forum which is new
http://bb.bbboy.net/spongebobsquareboard-viewforum?forum=14
I still have the posticons showing up from the old forum that was in another category! They are the two black ones. I just noticed it today. I deleted that forum a long time ago and it wasn't even under main, it was under Other Things. How come these images are still coming up along with the defualts in new forums. I hate it and it's very annoying not to mention totally out of place. I don't want them on my board anymore.

BbAdmin
01:40:47 Wed
Feb 14 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Hi Des, I wasn't able to reach BbBoy earlier so I will see if I can get him to take a look at things tomorrow. Maybe he'll have some answers for us. :smile:

BbAdmin
16:15:09 Thu
Feb 15 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
I asked BbBoy about this and he said that you might not have deleted the posticons before deleting the forum and that would be why they are showing up. If you're going to delete a forum and want posticons and emoticons gone delete them first and that should prevent this from happening again. :smile:

Destroyah_Des
21:34:26 Thu
Feb 15 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Oh man that's really annoying. So I'm stuck with them? How come it won't make a forum look default the way it is in the main customization area and the main posticons and emoticons? The fact this is happening on my main forum shouldn't even be the case since that forum was in another category.

BbAdmin
13:27:15 Fri
Feb 16 2007
Re: Default colors not taking on new forums and other ?s
Des they are gone now, BbBoy removed them, I was just telling you why there were echoes of the past showing up. I just checked and they are indeed gone. :smile:



Default colors not taking on new forums and other ?s
http://bb.bbboy.net/support-viewthread?forum=1&thread=5084
Powered By BbBoard - http://bb.bbboy.net