You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: Question with control panel

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread: Guest

Pages: [ 1 2 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Question with control panel ( 21:35:08 WedJul 31 2002 )

Board Plan: Explorer

My personal picture won't show up. I have checked and rechecked the html, but it won't show up. It worked for about 4 days, but then it just stopped. Then I moved it to a different website, and put the new address in and it still won't work. Also, my signatures won't show up when I post, and for some reason my cp always says I'm offline, even when I know for a fact I'm online. Can someone please help me?

Thanks,

Maggie May:glasses::glasses:

Board URL: http://azure.bbboy.net/mamacentral

  
BbBridgeaddict
Offline
1926 posts
Advanced Member

The Bug Lady

Post Mood: Adventurous

Reply
Re: Question with control panel ( 23:09:07 WedJul 31 2002 )

It looks like you didn't input the url correctly. I got a "file not found" error message when I tried it.

This is the url you have:

http://www.mistymountain.org/~maggie/images/maggie/%20may.jpg

I tried various combinations, like removing the slashes and percentage sign - you'll need to check back with the web host and get the url again. :smile:

Are signatures enabled in the forum(s) where you're posting? (They're not enabled in this forum by the way.)

You can't access your CP if you're offlline, so I don't understand how it can tell you you are. Where does it tell you that? :smile:

  
BbBridgeaddict
Offline
1926 posts
Advanced Member

The Bug Lady

Post Mood: Adventurous

Reply
Re: Question with control panel ( 23:13:50 WedJul 31 2002 )

OK, I found the correct url for you - try this:

http://www.mistymountain.org/~maggie/images/maggie%20may.jpg

You had an extra forward slash in there (in front of the percentage sign). :smile:


[Edited By BbBridgeaddict at 23:16:29 Wed Jul 31 2002]

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 23:33:28 WedJul 31 2002 )

I thought that maybe that slash was doing it too, but even when I remove it, the darned thing doesn't work. It did work for 4 days, and then just stopped. Then I tried it again and again, and even moved it to a different website, and it still won't work.

I do have the sig's working on one message board, but not the other. I will tell the Admin at the one where they aren't working. I do see other folks with sigs at Mama Central though, and only mine which don't seem to work. Is that possible?

Thanks for looking into it.

Maggie

  
BbBridgeaddict
Offline
1926 posts
Advanced Member

The Bug Lady

Post Mood: Optimistic

Reply
Re: Question with control panel ( 00:40:44 ThuAug 1 2002 )

It does work if you remove that slash - try the link in the post I made above. :smile:

A possible reason for your sig not working at that board is that the admin has restricted the length of sigs to 1000 characters. If yours is longer than that, it won't show, whereas other people's will. :smile:

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 00:57:06 ThuAug 1 2002 )

I'm still waiting to hear back from my admin at Mama Central. I agree that the link above works just fine. I even cut and pasted it into the spot for the address of my picture. It still doesn't work when I post. Something changed somewhere, and it went form working to not working. I kow I didn't change anything, so what type of things could have happened?

thanks again for your patience

:smile:Maggie May.




  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 01:08:27 ThuAug 1 2002 )

Aha, there is a glitch! I remove the slash, and it reappears. Can you fix it?

Maggie

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 01:13:27 ThuAug 1 2002 )

After further investigation, I suspect there may be more than one glitch with my profile. What happens next?

thanks so much. Being able to come here for help is a Huge relief :smile: I would have made myself crazy trying to fix it all myself.

Maggie May

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 01:20:41 ThuAug 1 2002 )

I talked to my admin and she hasn't put any limits on anything at all. All the other sigs are posting fine over there, and mine will post on Quiverfull, but not at Mama Central. At Mama Central the drop down box only gives me the option of "Don't Include Sig" it doesn't give me any other options. At Quiverfull, I get all the options for my Signature, and it posts fine there. Something sort of hinkey is happening to my profile I think. Let me know what you think.

Thanks,

Maggie

  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable
Post Mood: Optimistic

Reply
Re: Question with control panel ( 02:14:41 ThuAug 1 2002 )

If you've removed the slash and it keeps reappearing that sounds like it might be something on our end Maggie May. Bear with us while we check into it ok? :smile: Haven't had any reports up to now of there being any problem with the Personal Picture settings resetting. Thank you for reporting it though and I will let you knwo what we find out. :smile:

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 10:15:22 ThuAug 1 2002 )

:smile:thank you

  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man
Post Mood: Adventurous

Reply
Re: Question with control panel ( 10:20:49 ThuAug 1 2002 )

Seems to work fine for me, are you putting it in the right box? User CP -> Edit Settings -> "Personal Picture URL".. Then hitting submit at the bottom?

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 10:29:43 ThuAug 1 2002 )

Yes, I am doing that exactly. And then when I go back to look at it, the darned slash is there again. Right where I just removed it from. Even when I delete the whole thing and retype it in by hand, the slash reappears. Cutting and Pasting, same thing. The slash just reappears by itself, for instance, I just removed it before typing this reply, and it is my bet that my picture still isn't to the left.

Also, about the signature line, why don't I get the options like everyone else at the forum I frequent? I only get the one option (Don't include signature) I don't get the other options, like the rest of the members.

thanks for looking into it.

:smile:Maggie

Board URL: http://azure.bbboy.net/mamacentral

  
dhuff74
Offline
51 posts
Member

Mood Now: Joyful
Post Mood: Joyful

Reply
Re: Question with control panel ( 13:50:55 ThuAug 1 2002 )

Maggie you're using the wrong URL for your pic...it should be

http://www.mistymountain.org/~maggie/images/maggie%20may.jpg

and you are using
http://www.mistymountain.org/~maggie/images/maggie/%20may.jpg


You need to remove the slash between maggie and %may.jpg

By the way it's my board she's talking about. lol

  
dhuff74
Offline
51 posts
Member

Mood Now: Joyful
Post Mood: Joyful

Reply
Re: Question with control panel ( 13:53:51 ThuAug 1 2002 )

Never mine. lol You had already told her everything I did. :biggrin:

  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man
Post Mood: Happy

Reply
Re: Question with control panel ( 14:51:21 ThuAug 1 2002 )

I just logged in as you Maggie, and it updated ok for me.... Shows now :smile:

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 15:03:20 ThuAug 1 2002 )

I changed the name of my picture, and republished it, and it seems to be working now. At least, as far as I can tell, the slash hasn't reinserted itself. I am still having problems with my signature line at Mama Central but not at Quvierfull (dhuff74's site)

What should I do?

thanks,

Maggie


  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man
Post Mood: Happy

Reply
Re: Question with control panel ( 15:13:54 ThuAug 1 2002 )

Have a link to an example post where your sig isn't showing right? :smile:

  
Maggie May
Offline
12 posts
Newbie


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Inspired

Reply
Re: Question with control panel ( 20:02:34 ThuAug 1 2002 )


  
SouthernBelle
Unavailable
671 posts
~BbMod~





Mood Now: Tired
Post Mood: Suspicious

Reply
Re: Question with control panel ( 23:00:35 ThuAug 1 2002 )

Maggie--

I'm an admin on another BbBoard, and I've had to go in and re-enable sigs for some of my members when that happens. Ask the administrator at Mama Central to re-enable your signature for you. That should fix the drop-down box.


  

Pages: [ 1 2 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

2 people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 2 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3336, Newest Member: Thagirion.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 07:44:29 Sat Nov 27 2021

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net