You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: Posting problems

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread:

Pages: [ 1 2 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Posting problems ( 22:15:44 ThuApr 4 2002 )

This has happened 3x today (to me, personally). I go to reply, and hit "submit" and the screen says "done" at the bottom, but it does not make the post.

It's happening to other members as well.


  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 22:22:20 ThuApr 4 2002 )

Did this just start today Indica Rose or were members having trouble yesterday and beyond? :eek:

  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man

Reply
Re: Posting problems ( 22:22:43 ThuApr 4 2002 )

Is it happening in just a specific forum, thread, or board? If you do a hard refresh on the page, does your post show up? (Might be a cache problem viewing the cached thread). Any pattern to it, or anything weird you notice about it? :smile:

(Links to threads this has happened in would be helpful :smile:)
[Edited By BbBoy at 22:23:08 Thu Apr 4 2002]

  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 22:23:07 ThuApr 4 2002 )

Also just on your board? Or at other Bb's too like here?

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 22:55:52 ThuApr 4 2002 )

It just started today... It happened in the "mea culpa" forum and in the "droppin' plates" forum...

I can't remember which threads.

It hasn't happened at this board at all today that I know of, but I haven't made that many posts either.

thanks.

  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 23:19:37 ThuApr 4 2002 )

Ok, glad it isn't happening all over your board-if it doea again take a second to hop over and leave a link to the thread it happened and so BbBoy can take a closer look. :smile:

Thanks for bringing it up Indica Rose, btw-what browser and what version of it are you using? :biggrin:

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 23:28:14 ThuApr 4 2002 )

It happened in the droppin' plates forum, the "kids and twinkies" thread... I tried several times and nothing.

I use AOL, 7.0 mostly.

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 00:48:48 FriApr 5 2002 )

It's still happening. GRRR! Now in a completely different forum/thread.

Also, a member is complaining that 3/4 of the threads he tries to reply in is giving him a "cannot display page" error.

HELP!

  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 00:52:02 FriApr 5 2002 )

Is it mainly Add Reply pages you're seeing this on? Or is it way more random?

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 01:00:46 FriApr 5 2002 )

Nope, it's only when I try to reply to a thread and hit submit. Nothing happens, but the screen at the bottom says "done".


  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 01:13:35 FriApr 5 2002 )

Only on your board though? On some forums and not others? If you leave the URL's to ones acting up he can take a look tomorrow first thing. I wish I could help. I will go over and post in the forums acting up if they are public-maybe I can save him the source and have it waiting in a email or something. :wink:

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 01:18:11 FriApr 5 2002 )

It's so totally random, that's what's so weird, Pam.
I just replied in a forum where it didn't work earlier, and it worked fine (same thread even) It's really bizarre. I also tried refreshing the page, and one time it worked, the next time it didn't. So weird.. very bizarre. I have one forum that's public.

I dunno what the deal is.. very odd! Thanks for trying to help. I won't be posting much more tonight anyhow, so tomorrow is fine.

Thanks again :glasses:

  
Pamster
Offline
4403 posts
BbAdministrator

~BbThemestress~



Mood Now: Agreeable

Reply
Re: Posting problems ( 01:26:07 FriApr 5 2002 )

No problem Indica Rose, have a nice night and we'll see what BbBoy finds out. Meanwhile don't be surprised if you see some new posts from me there. :wink:

Just to see if I can reproduce it too. :smile:

  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man

Reply
Re: Posting problems ( 09:12:34 FriApr 5 2002 )

Hmm, I don't seem to be able to replicate either of those situations with my tests on your board, but, let's think logically - if it's not happening on other boards (nobody else has reported it), then it must be something specific to your board... The first thing I notice is the large number of emoticons (a few hundred, which take about 5 minutes to fully load on my dialup). you might want to consider hiding some of the bigger ones, so it's less to download. Also, most of them bring up red X's for me, and don't work...

Have you recently added anything to your board, just before this started happening for you? :smile:

Also, you have processing screens disabled. You can't see an error message (if there is one), with processing screens disabled. Enable processing screens, and it will tell you exactly why it couldn't add the post. :smile:

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 14:28:12 FriApr 5 2002 )

Ok, well...
I had no problems today up until a minute ago, same thing.. Grrr..

The things that I changed yesterday:

1. I disabled the "In power" link
2. I disabled the "radio dials"
3. I added a 500kb capacity for attached files
4. I added a custom field in the "mea culpa" forum.

This problem was not occurring at all before yesterday and these changes I made. I don't know. The emoticons I have download fairly fast for me, and only some of them have been Red X's off and on.. and that is stupid AOL's image hosting...

I don't know :sad: This is so annoying... I guess if I have to delete some of my emoticons I will, but like I said, I had just as many prior to this problem.


  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man

Reply
Re: Posting problems ( 14:33:22 FriApr 5 2002 )

Hmm, well nothing changed on this end at all yesterday. :ohwell: Did you enable processing screens yet to see the error?

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 14:39:07 FriApr 5 2002 )

Nope, but I will do that now and let you know.

thanks

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 14:46:30 FriApr 5 2002 )

Are you ready to kill me, BbBoy and Pamster???????

hehehe

I figured out the problem.

I'm such a jackass....................................

I had put 500 seconds in the flood control for replying AND new threads............

Please shoot me now. I am so sorry for this trouble. :ohwell:

  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man

Reply
Re: Posting problems ( 14:51:26 FriApr 5 2002 )

Ahhh, glad you got it sorted :biggrin:

  
Indica Rose
Unavailable
328 posts
Advanced Member

Mood Now: Loser

Reply
Re: Posting problems ( 14:52:30 FriApr 5 2002 )

You're probably a hella more glad than I am....

:rolleyes:

  

Pages: [ 1 2 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 0 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3335, Newest Member: Gaia1956.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 20:42:47 Thu Dec 14 2017

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net