You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: Help Please

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread:

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Fayebear
Unavailable
386 posts
Advanced Member


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Grumpy

Reply
Help Please ( 22:14:39 FriJan 23 2004 )

I seem to be having a problem at my board and saving graphics.

When I post a finished sig for someone, it only lets them save as a bitmap.

I save most all og my graphics as either a jpg or gif. So I have had to email them to people rather than having them get them on the board.

Any ideas why this is happening even after a disk cleanup and deleteing temp files?

Thanks!

Board URL: http://frost.bbboy.net/sigsandgraphics

  
madamesheena
Offline
632 posts
Advanced Member

~BbHelper~


Mood Now: Loopy
Post Mood: Loopy

Reply
Re: Help Please ( 00:20:50 SatJan 24 2004 )

What browser are you using Sweetie??

  
Fayebear
Unavailable
386 posts
Advanced Member


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Grumpy

Reply
Re: Help Please ( 00:23:01 SatJan 24 2004 )

Actually it's not me having the problem, it's my members. :smile: I am not sure what they have either.

  
madamesheena
Offline
632 posts
Advanced Member

~BbHelper~


Mood Now: Loopy
Post Mood: Loopy

Reply
Re: Help Please ( 00:25:10 SatJan 24 2004 )

I think it has something to do wih XP cause I have the same trouble, but since we did Micorsoft Critical Updates 2 weeks ago the problem has resolved itself!!!!:smile::smile::smile:

  
Fayebear
Unavailable
386 posts
Advanced Member


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Grumpy

Reply
Re: Help Please ( 00:31:43 SatJan 24 2004 )

So maybe I should find out what browser they are using and send them here to read this post huh? Thanks so much! :smile:

p.s. I have XP, and will probably do the same. :smile:

  
mommyof_2
Offline
189 posts
Advanced Member


Mood Now: Bored
Post Mood: Tired

Reply
Re: Help Please ( 01:00:46 SatJan 24 2004 )

I have win 98 and I can't save stuff either Faye. I use IE 6

  
BbAdmin
Offline
6912 posts
BbAdministrator

Out of this World


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Scattered

Reply
Re: Help Please ( 01:08:19 SatJan 24 2004 )

This has been brought up before, although it was awhile ago. It is strange how some browsers do that and others have no trouble. I think madamesheena is right about the updating the browser. :wink: I think that is what will take care of the problem for them Fayebear. Thanks madamesheena for sharing that with us about how it did resolve after updating. :thumb:

  
Fayebear
Unavailable
386 posts
Advanced Member


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Naughty

Reply
Re: Help Please ( 02:14:36 SatJan 24 2004 )

Great! Thanks again! :smile:

  
chickenlady
Offline
2597 posts
~BbMod~




Mood Now: Happy
Post Mood: Optimistic

Reply
Re: Help Please ( 21:38:43 SunFeb 1 2004 )

I have all the critical updates downloaded for XP and still the images on Fayebear's board will only save as bitmaps.It's only on her board that I have noticed it.Any other ideas?




  
Tripletmom
Unavailable
193 posts
Advanced Member

Mood Now: Sad
Post Mood: Grumpy

Reply
Re: Help Please ( 00:31:59 MonFeb 2 2004 )

we have the same problem on our board and its every member cuz we attach sigs we make for them too and no one can ever save as anything but a bitmap and that includes me and my computer is brand new and all updates are current so I don't know what it could be but I would love to find out.

  
RogueAngel
Offline
120 posts
Advanced Member


Mood Now: Bruised
Post Mood: Bottled_Up

Reply
Re: Help Please ( 02:31:07 MonFeb 2 2004 )

I would have to say I've run across this problem myself. I am not sure what it is and I use IE6.

  

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 0 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3334, Newest Member: geowizard.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 20:09:09 Thu Oct 19 2017

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net