You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: Need help

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread:

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Boosmom
Unavailable
6 posts
Newbie


Mood Now: Confused
Post Mood: Joyful

Reply
Need help ( 19:14:22 WedMay 5 2004 )

Something has happened & I need help on how or what to fix.

On my computer at home I can not get the azure boards to load only the background will come up, but the frost board will load fine.

However, when I'm at work and go to the azure board I can get in fine and everything loads like it should.

What should I do?

Board URL: www.azure.bbboy.net/kalgonkorner65

  
BbAdmin
Offline
6912 posts
BbAdministrator

Out of this World


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Creative

Reply
Re: Need help ( 02:59:34 ThuMay 6 2004 )

Hi Boosmom,

Welcome to BbBoard's Support forums. Can you tell us what browser and version are you using? In IE you click on the Help menu at the top and select About IE and it tells you what version. Also knowing if you have some kind of firewall at home that you might need to adjust settings on. Did this start all of a sudden of was it always like that-loading at work but not at home? :smile:

  
Boosmom
Unavailable
6 posts
Newbie


Mood Now: Confused
Post Mood: Joyful

Reply
Re: Need help ( 10:35:50 ThuMay 6 2004 )

At home I'm using IE Version 6. I have Norton's Firewall. This just started about 2 weeks ago. I used to be able to get on a home.

  
Boosmom
Unavailable
6 posts
Newbie


Mood Now: Confused
Post Mood: Joyful

Reply
Re: Need help ( 13:11:57 ThuMay 6 2004 )

At work I use IE Version 6 also with no firewall.

  
Momsheri
Offline
492 posts
Advanced Member

BbTheme Winner


Mood Now: Dizzy
Post Mood: Moody

Reply
Re: Need help ( 15:44:02 ThuMay 6 2004 )

Janet, did it happen when we changed the graphics? Or were you able to see the board after we loaded the tulip graphics?

  
Boosmom
Unavailable
6 posts
Newbie


Mood Now: Confused
Post Mood: Joyful

Reply
Re: Need help ( 18:17:08 ThuMay 6 2004 )

I was able to see it after you put the tulip graphics up. :smile:

  
Nickdisk
Unavailable
3274 posts
~BbMod~


BbTheme Winner



Mood Now: Sleeping
Post Mood: Optimistic

Reply
Re: Need help ( 21:43:50 FriMay 7 2004 )

It sounds like your firewall is interfering with the way your browser gets information from the network, try doing these steps :smile:


  • Go to Options, and select Internet Security.
  • Go to the Web Contents tab.
  • Find bbboy.net in the list of websites on the left and highlight it.
  • Global settings should be the tab on top, if not, select it.
  • Go to the second category, Information about visited sites, and uncheck the "Use default settings" box
  • Click the radio button next to Permit.
  • Click OK.

  
Boosmom
Unavailable
6 posts
Newbie


Mood Now: Confused
Post Mood: Grumpy

Reply
Re: Need help ( 16:10:26 TueMay 11 2004 )

Thanks, but it fixed it self I guess. All I know is it works now. Thanks again!

  

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 0 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3335, Newest Member: Gaia1956.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 15:47:48 Tue Dec 12 2017

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net