You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: display is

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread:

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Arnold Winkelried
Offline
29 posts
Newbie

Reply
display is ( 16:50:46 MonMar 4 2002 )

The word on the street is that you don't support Netscape 4.7x. Nevertheless, I would like to point out a thread at the straight dope forum:
http://bb.bbboy.net/straightdope-viewthread?forum=1&thread=103&postnum=0

UserA:
Quote:

UserA:
I'm running Netscape 4.7. I had to use IE to open this page because the new subject link and other links wouldn't even work on Netscape: elements were overlaid on top of one another higglety-pigglety. This site looks fine on IE, though.


Quote:

UserB:
I like using Netscape 4.74, myself, but it does get frustrating at times. The problem didn't start until the change for the number of threads per page was made.
It only takes adding a non-breaking space between the two tables to fix the problem so Netscape will be happy again. I don't know why it needs it, but it fixes it.


  
BbBoy
Offline
4584 posts
BbAdministrator

~BbCode King~


Mood Now: Magic_Man

Reply
Re: display is ( 16:59:37 MonMar 4 2002 )

K, I've added the nbsp between the tables. I downloaded NS4.7 last night, but haven't had a chance to install it yet - let me know if that helped or what. :smile:

  
Arnold Winkelried
Offline
29 posts
Newbie

Reply
( 19:19:49 MonMar 4 2002 )

Thank you. Someone posted in the afore-mentioned straight dope thread that "it works now."

P.S. Sorry for the truncated thread title. I think it might have been because I had some text in quotes in the subject.

  

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 0 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3334, Newest Member: geowizard.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 12:03:18 Sun Oct 22 2017

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net