You've seen the rest, it's time for the best - BbBoy.net
Welcome to the Support Forums. Please read the Manuals and FAQs before posting.
Jump to a board:
BbSupport Forums :: Tech Support :: "Mark Forum Read" not working.

Who's Online :: Stats :: Search :: Lost Password :: BbChat

Please read this thread about free boards being deleted.

If you cannot log in please check the date and time on your computer because that will prevent you from logging in properly.


Just a reminder that all customization questions will be moved to the BbHelper's CCT forum. This forum is only for Tech Support issues relating to your BbBoard or user account. If your topic appears to be missing, check the other forums in case it was moved there, or alternatively, merged with another thread on the same topic in this forum. If you believe you've encountered a bug, please read here before posting a bug report in the proper forum. If you start a new thread or post in someone else's, please be sure to click the "Notify" button after posting - that way you will know when replies are made to it. We are locking threads that are resolved so if you have a issue that you feel is unresolved that was posted in a locked thread, please begin a new one.
Thank you all for you BbSupport!



Welcome, Register :: Log In 
Users active in this forum:
Users active in this thread:

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

Chris_Hanisco
Offline
6 posts
Newbie

Mood Now: Dejected
Post Mood: Enthusiastic

Reply
"Mark Forum Read" not working. ( 12:25:48 SatMar 6 2004 )

Hi!

For some reason, the "mark forum read" link is not working correctly. When I click it, it brings me back out to the main page showing all of the forums, and when I go back into the forum I marked as read, they still have all of the "new" envelope icons next to them. I can't get rid of those icons unless I physically read the threads.

Thanks!
Chris

:bbrocks:

Board URL: http://frost.bbboy.net/momsatlast

  
BbAdmin
Offline
6912 posts
BbAdministrator

Out of this World


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Optimistic

Reply
Re: "Mark Forum Read" not working. ( 14:40:53 SatMar 6 2004 )

Hi Chris,

Actually it is working. I just tested it and all the 'envelopes' on the main board page disappeared. I enabled a feature in your User CP "Edit Settings" screen Mark threads read on forum (Marks all threads read when marking a forum read) when you mark a individual forum read all threads within it are marked read too. The Mark All Forums Read won't do that-it will only make the main board page show the forum's as if they are read. :smile:

  
Chris_Hanisco
Offline
6 posts
Newbie

Mood Now: Dejected
Post Mood: Scattered

Reply
Re: "Mark Forum Read" not working. ( 18:56:27 MonMar 8 2004 )

Oh, okay. Thanks! :spinsmile:

  
BbAdmin
Offline
6912 posts
BbAdministrator

Out of this World


Mood Now: Optimistic
Post Mood: Optimistic

Reply
Re: "Mark Forum Read" not working. ( 21:47:16 MonMar 8 2004 )

You're very welcome Chris. Let us know if you need anything else. :thumb:

  

Pages: [ 1 ]

[ Watch ] [ < ] [ LOCKED ] [ > ]

people online in the last 15 minutes - 0 members, 0 anon and 0 guests. (Most ever was 129 at 22:49:41 Fri Oct 4 2002)

 Total Members: 3334, Newest Member: geowizard.

  • Can start a new thread. (Everyone)
  • Can't start a new poll. (Mods & Admins)
  • Can add a reply. (Everyone)
  • Can't edit your posts. (Mods & Admins)
  • Register :: Log In :: In Power

    The time is now 00:42:58 Mon Oct 23 2017

    Powered By BbBoard V1.4.2
    © 2001-2007 BbBoy.net